MovieDos

Film Management Software

Films vandaag op Televisie
Zie welke films op televisie komen en mis nooit meer uw favorieten film.

Prosecuting Casey Anthony

Wanneer Caylee na zes maanden verdwenen te zijn dood wordt teruggevonden, staat Amerika in rep en roer. De moeder van het tweejarig meisje ontkende de eerste weken dat haar dochtertje verdwenen was en kwam nadien met een verward verhaal over een kinderoppas. Procureur Jeff Ashton is ervan overtuigd dat zij achter de moord zit. Gebaseerd op waargebeurde feiten.

Zender: RTL4 Tijd: 07:10

Pokémon 18: Hoopa en de strijd der tijden

Ash en zijn vrienden ontmoeten de mytische Pokémon Hoopa, die mensen en dingen kan oproepen via zijn magische ringen die moet worden gestopt.

Zender: Disney XD Tijd: 10:30

Levende bezems

Kleine Giorgio woont in het bergdorpje Sognono in Zwitserland. Zijn familie is arm maar gelukkig. Totdat zijn moeder zwaar gewond raakt bij een bosbrand en zijn vader de medische kosten niet kan betalen. Uit pure noodzaak verkoopt vader Giorgio aan 'de-man-met-het-litteken' die geld aan hem wil verdienen. Giorgio moet aan het werk als schoorsteenveger in Milaan.

Zender: NPO 3 Tijd: 15:40

Blackhat

In een wereld waar cybercriminaliteit op grote schaal plaatsvindt worden een veroordeelde gevangene en zijn Amerikaanse en Chinese handlangers in een netwerk van Chicago tot Los Angeles en van Hongkong tot Jakarta gevolgd. De Amerikaanse en Chinese hackers zullen samen moeten werken om een grote computerinbraak te voorkomen.

Zender: Net 5 Tijd: 20:00

Edge of Darkness

Thomas Craven is een detective, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Hij gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, ontdekt hij dat ze een dubbelleven leidde. Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen de bedrijfswereld en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.

Zender: RTL7 Tijd: 20:30

Point de chute

De lijdensweg van Catherine, 15 jaar, door 3 misdadigers ontvoerd om haar vader losgeld te laten betalen. Ze wordt geslagen en gevangengehouden maar krijgt weer hoop als Vlad, haar bewaker, in opstand komt tegen de barbaarse methodes die door de twee anderen gebruikt worden...

Zender: TV5MONDE Tijd: 21:00

Children of Men

2027. De wereld wordt geplaagd door een totale onvruchtbaarheid van het menselijk ras. De hoop op een betere toekomst kwijnt weg. Sinds 2009 zijn er geen kinderen meer geboren. Dan komt het nieuws dat de jongste persoon op aarde gestorven is. Er ontstaat complete chaos en Theo Faron (Clive Owen) wordt ingeschakeld om de laatste zwangere vrouw op aarde te beschermen.

Zender: Net 5 Tijd: 22:40

Je Suis à Vous Tout de Suite

Hanna, 30 jaar, is eigenlijk te aardig. Dat heeft ze van haar vader Omar, een aimabele winkelier, en van haar moeder, die psychologe aan huis is. Al enige tijd ligt ze in de clinch met haar broer Hakim, waarbij de ruzies vooral over zijn Algerijnse wortels en over religie gaan. Een onverwachte gebeurtenis zorgt ervoor dat ze weer nader tot elkaar komen.

Zender: TV5MONDE Tijd: 22:45

Isa

Isa Reyes denkt dat ze een normale tiener is, tot ze ontdekt dat er een chip in haar brein zit die maakt dat haar dromen gelijk komen te staan aan de realiteit. Ze wordt al snel opgejaagd door een kwaadaardig bedrijf dat die mogelijkheden wil misbruiken.

Zender: SBS9 Tijd: 00:15

All Good Things

David, de erfgenaam van een vastgoedmagnaat, valt voor de charmes van studente Katie, een meisje uit een lagere sociale klasse. Ze zijn smoorverliefd en trouwen, ondanks de bezwaren die Davids vader heeft. De relatie komt echter abrupt tot een einde wanneer Katie plotseling verdwijnt. Een verlopen detective neemt de schijnbaar hopeloze zaak op zich, die doorklinkt tot in de ...

Zender: BBC2 Tijd: 01:00

Good Morning Karachi

Rafina is een jonge vrouw van eenvoudige afkomst. Ze woont met haar moeder en haar broer in een kleine woning in Karachi. Haar toekomst is volledig uitgestippeld

Zender: BBC2 Tijd: 02:35